TEMPAHAN KHAS MDT

Sebagai pengeluar pakaian terkemuka di Malaysia, kami menghasilkan pakaian untuk bisnis dan pakaian bebas. Kami juga menghasilkan pakaian yang direka khas dan juga seragam. Setiap pesanan dibuat dengan teliti di kilang pakaian beretika kami.

PERUNDINGAN AWAL

Temujanji dengan pasukan MDT akan membantu kita memahami keperluan anda. Sebelum itu, kami memerlukan spesifikasi pakaian anda dalam usaha kita untuk menyediakan anda sebut harga untuk mesyuarat tersebut.

PEMBINAAN CORAK

Corak adalah salah satu bahagian yang paling penting dalam proses menjahit pakaian. Ia adalah pelan kami untuk pembinaan reka bentuk anda. Pasukan kami diri daripada pereka corak profesional yang akan mendengar dan mengubah idea anda menjadi realiti dan memastikan produksi pakaian anda secara detail dan terperinci.

SAMPEL BAJU

Sebelum pengeluaran besar-besaran bermula, sampel pakaian akan dihasilkan oleh pasukan kami untuk dikaji dan diluluskan oleh anda. Produk siap mirip dan sama dengan sampel yang diluluskan.

TAG & LABEL

Label saiz dan label cara penjagaan pakaian adalah termasuk di dalam sebut harga tetapi label jenama tidak. Walau bagaimanapun, tag-tag dan label-label lain boleh diperoleh dan dijahit jika perlu.

JAHITAN KUANTITI KECIL & BESAR

Kami mampu untuk menawarkan jahitan kuantiti kecil atau besar bergantung kepada keperluan anda.