TENTANG KITA

MDT Garment mula beroperasi pada 2012 sebagai kilang pakaian profesional dalam menghasilkan seragam dan pakaian tempahan khas dan siap dijual untuk disesuaikan buat perniagaan dan pemakaian bebas. MDT telah bekerja keras untuk membangunkan, memenuhi dan memberikan pakaian kualiti terbaik untuk pelanggannya. Oleh yang demikian, MDT boleh mencapai prinsip syarikat untuk memastikan pengalaman pelanggan yang terbaik. Di MDT, kita mengubah idea menjadi realiti.

MDT Garment menawarkan perkhidmatan yang komprehensif untuk menghasilkan pakaian, dari reka bentuk pakaian sampai ke barangan siap untuk dijual. Kami boleh dihubungi melalui cawangan-cawangan kami di seluruh Semenanjung Malaysia, Sabah dan Sarawak, dan juga diluar negara, terutama sekali di Asia Tenggara. Kami berusaha untuk memastikan penghasilan fabrik berkualiti tinggi.

FALSAFAH SYARIKAT

MDT Garment memberi tumpuan untuk mengumpul kain-kain kitar semula yang tradisional dari seluruh dunia dan mengubah mereka menjadi koleksi-koleksi pakaian berfesyen yang tidak akan luput mengikut masa.

Di MDT, kami sokong amalan kitar semula dan pembuangan sisa yang teratur demi untuk menhijaukan planet kita. Drawstrings menggantikan keperluan untuk plastik atau bahan-bahan perhiasan sintetik. Semua sisa-sisa kain akan dikitar semula.

Pakaian direka mengikut keperluan dan kehendak pelanggan yang sentiasa berubah.

Koleksi MDT Garment dibuat di Malaysia. Mereka yang dihasilkan langsung dari kilang MDT di Taman Perindustrian Mayang, Petaling Jaya.

PELANGGAN UTAMA KAMI